Hulp bij buitensluiting

ine

Het kan altijd gebeuren dat u een huissleutel verliest of vergeet mee te nemen. Erg vervelend, maar het kan ons allemaal overkomen. Wat dan?

sleutels

 

Wij kunnen u helpen om weer binnen te komen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden, die voor uw rekening komen. Belt u met ons WoonAdviesTeam via telefoonnummer 088 – 3850800, keuze 1 (ook buiten kantoortijden). U vindt de kosten in onderstaande tabel.

Omschrijving

Binnen werktijd
(8:00-16:15 uur)

Buiten werktijd
(16:15 -08:00 uur)

Deur openen zonder slot te vernielen

€ 90,-

€ 140,-

Deur openen door het uitboren van één cilinder

€ 120,-

€ 170,-

Meerprijs per extra cilinder (in verband met gelijksluitendheid)

€ 35,-

€ 45,-

Vervangen slot van brievenbus

€ 45,-

 

Alle bovengenoemde tarieven zijn vast en inclusief BTW tot en met 31 december 2022.

Is onze onderhoudspartner niet direct in de gelegenheid u te helpen, dan kunt u (ook buiten kantoortijden) contact opnemen met

Technisch Bureau Twan van der Leeden
Telefoon 0475 745 112
www.twanvanderleeden.nl

Dit bureau berekent dezelfde kosten als hierboven staan genoemd.

U kunt natuurlijk ook zelf een slotenmaker of klussenbedrijf inschakelen. De kosten voor hulp bij een buitensluiting kunnen vooral buiten kantooruren erg hoog oplopen. Vraag dus altijd bij het melden van de buitensluiting ook naar de kosten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Er zijn namelijk nogal wat malafide slotenmakers actief.
We wijzen u erop dat het intikken van een ruitje geen goede oplossing is. De kosten voor het vervangen van het glas komen namelijk ook voor uw rekening.

Zorg voor een reservesleutel
We adviseren u aan om voldoende reservesleutels te hebben. Ook raden wij u aan om een reservesleutel te geven aan iemand in uw directe omgeving, bijvoorbeeld de buren. Zo voorkomt u hoge kosten van een slotenmaker.

 

Uitgelicht

Zoeken