Prijsvraag trots op mijn buurt

Marian Gielen

trots op mijn buurt

Win 2.500 euro voor uw wijk of straat!

Een oproep voor alle bewoners van Wonen Limburg: Heeft u samen een geweldige straat, de allerleukste buurt of fantastische buurtgenoten? En wilt u dat graag laten zien? Doe dan met de hele buurt mee met de prijsvraag ‘Trots op mijn buurt’! 

Uw inzending
Laat op een creatieve manier zien waarom u zo trots bent op uw buurt. Dat kan met een tekening, schilderij, verhaal, filmpje, gedicht, of hoe u maar wilt. U kunt in uw eentje inzenden, maar het is natuurlijk nóg leuker om aan de slag te gaan met uw buren. We vinden het extra mooi als uit uw inzending blijkt dat u samen de schouders eronder heeft gezet in de buurt.

Wat kunt u winnen?
U bepaalt zelf wat u kunt winnen! Hoe zit dat precies? Per buurtwinkel is er een prijs van 2.500 euro te verdienen. Dat geld moet worden gebruikt om uw eigen straat, wijk of buurt gezelliger, leuker of mooier te maken. Heeft u al een idee wat u met dat geld zou willen doen? Laat het ons dan vooral weten bij uw inzending. Op 25 september tijdens Burendag reiken we de prijzen uit aan de winnaars. De jury bestaat uit bewoners en medewerkers van Wonen Limburg.

En nu?
Stuur uw inzending vóór woensdag 1 september 2021 naar post@wonenlimburg.nl. Heeft u nog vragen over de prijsvraag? Neem dan contact op met het WoonAdviesTeam via telefoonnummer 088 – 385 0800. We wachten met spanning op uw inzending.

Uitgelicht

Zoeken