Frans de Groot, aangenaam

Marian Gielen

Ik heb gereageerd toen ik de oproep zag om mee te denken over het toekomstplan van Wonen Limburg. Je kan wel roepen vanaf de zijlijn, maar ik vind het belangrijk dat mijn stem wordt gehoord.

Foto Frans klein

SAMEN OPTREKKEN
Ik heb aangegeven dat ik verduurzaming een belangrijk thema vind. Het is ook een onderwerp waar Wonen Limburg en bewoners heel goed samen in kunnen optrekken. Ik heb me bijvoorbeeld verdiept in energiezuinige maatregelen in huis. Dankzij een warmtekoudeinstallatie verbruik ik veel minder aardgas. Tegelijkertijd heeft Wonen Limburg zonnepanelen op ons dak gelegd. Daar betaalt Wonen Limburg een deel van en ik ook. Een paar jaar geleden is het huis ook al goed geïsoleerd. Daardoor zijn mijn energielasten lager geworden.

NEEM BEWONERS SERIEUS
Ik vind het heel goed dat Wonen Limburg niet alleen naar de stenen kijkt, maar voor zover mogelijk naar de hele omgeving. Een gezellig huis in een gezellige buurt is voor mij als bewoner namelijk het allerbelangrijkste. Wat je daarbij niet moet vergeten: de mensen die over de leefbaarheid van onze buurt beslissen, wonen zelf vaak in een koophuis in een mooie wijk. Wij als huurders staan met de laarzen in de klei. Als we een probleem aankaarten, is dat iets om serieus te nemen. We hebben uiteindelijk hetzelfde doel: een fijne woonomgeving voor iedereen.

Uitgelicht

Zoeken