Maak kennis met Romy

ine

Voor deze uitgave van In de buurt van... gingen we op pad met onze medewerker Romy Dassen. Hieronder is Romy aan het woord en maakt u kennis met haar.

 

 

Romy

“Sinds een jaar ben ik wijk- en complexbeheerder bij Wonen Limburg. Samen met een geweldig team let ik erop dat de woonomgeving heel, schoon en veilig is. En ik ben een luisterend oor voor bewoners. Daardoor is elke dag anders.

De kracht van de wijk
Ik ben positief verrast door de kracht in onze wijken en buurten. Overal zie ik voorbeelden van mensen die hun buren willen helpen. Die bijvoorbeeld boodschappen voor een ander doen. Of het groen in de binnentuin van hun gebouw bijhouden. Dat hoeven geen grote projecten met spetterende namen te zijn. Dit zijn gewoon mensen die dag in, dag uit hun woonplek een beetje fijner maken.

Er samen iets moois van maken
In mijn werk kom ik ook verdrietige dingen tegen. Niet iedereen heeft het makkelijk. En daar heb ik alle aandacht voor. Ik probeer mijn week wel altijd af te sluiten op een plek waar bewoners gezellig samenkomen. Er zijn ontzettend veel kaart- en knutselclubjes, gezamenlijke tuinen, koffiemomenten en andere bijeenkomsten. Het geeft me energie om te weten dat veruit de meeste mensen er graag samen iets moois van maken.”

Uitgelicht

Zoeken