Iedereen heeft een talent

ine

Ik geloof in de kracht van mensen: iedereen heeft een talent. Het komt er alleen niet altijd uit.

Wim

Omdat het leven soms niet loopt zoals je had verwacht. Daardoor komen sommige mensen langs de zijlijn te staan. Om de een of andere reden wordt het voor hen moeilijk om (betaald) werk te vinden. Terwijl ze dat wél graag willen. Tegen hun zin doen ze niet volop mee in de samenleving.

De kunst is om toch het talent in jezelf weer aan te boren. Hulp van de omgeving kan dan heel welkom zijn. Daarom helpt Wonen Limburg mensen hun talent te ontdekken. Want mensen die meedoen in de samenleving, zijn gelukkiger.

We helpen mensen bijvoorbeeld met het project Go4It (zie pagina 8). In onze wijken en buurten zijn altijd wel klusjes te doen. Deelnemers aan Go4It helpen mee met onderhoudswerkzaamheden. Dat werk is erg geschikt om (weer) kennis te maken met de arbeidsmarkt. Bevalt het? Dan kennen we veel onderhoudsbedrijven die staan te springen om nieuw personeel. Vraag dat maar aan Ciska (pagina 4).

Daarmee is voor ons de cirkel rond. Want wat is er nou mooier dan in je eigen wijk meetimmeren aan je toekomst? 

Wim Hazeu
Bestuurder Wonen Limburg

 

PS: Natuurlijk heeft niet iedereen hetzelfde talent. Misschien bent u helemaal geen klusser. Maar wel heel zorgzaam. Heel creatief. Of heel handig met geld. Dan zijn er ook kansen voor u. Neem gerust een keer contact met ons op. We helpen u graag op weg! 

 

Uitgelicht

Zoeken