Overig

 • Contact

  Wilt u contact met ons opnemen of ons bezoeken? 'Welkom Thuis' in onze buurtwinkels of in ons hoofdkantoor, het Wonen Limburg Huis.

 • Cookiewetgeving

  De website van Wonen Limburg maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit eigenlijk?

 • Disclaimer

  Hoewel aan de inhoud van deze website grote zorg is besteed en deze regelmatig wordt aangepast, is Wonen Limburg nimmer aansprakelijk voor eventuele schade die mocht ontstaan als gevolg van de onjuistheid of onvolledigheid van informatie op deze website. Deze website bevat slechts algemene informatie. Ondanks zorgvuldigheid bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd raakt of onjuist is. Voor op u gerichte informatie kan contact worden gelegd op de wijze zoals aangegeven op de website. Door de kennisneming van de inhoud van deze website of het verzenden van informatieverzoeken ontstaat geen relatie van enigerlei aard tussen Wonen Limburg en de ontvanger van de informatie.

 • Privacyverklaring

  Wonen Limburg beschermt uw privacy. Privacybescherming betekent niet alleen dat uw gegevens goed worden beveiligd maar ook dat u als huurder en woningzoekende duidelijk inzicht heeft in wat Wonen Limburg met uw gegevens doet.

 • Camerabewaking 03 januari 2024

  In en rond woongebouwen kunnen camera's opgehangen zijn om eigendommen te beveiligen en bewoners te beschermen. Ook rondom het Wonen Limburg Huis en buurtwinkels hangen camera’s. Aan het gebruik van camera’s en registratie van beelden zitten voorwaarden. We zetten ze hieronder voor u op een rij.

 • Kamer van Koophandel en BTW 30 januari 2023

  Wonen Limburg is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noord- en Midden Limburg onder nummer 13012102.

 • Publicatieplicht ANBI pdf, 287kB

  Het ANBI formulier vindt u hier.

Uitgelicht

Zoeken