Aankondiging aanbesteding algemeen onderhoud

helen

Wij gaan het beheren en onderhouden van onze vastgoedportefeuille anders vormgeven en inrichten. In drie aanbestedingen worden de activiteiten ondergebracht bij ketenpartners. De selectieleidraden van deze aanbestedingen zijn in januari 2022 gepubliceerd. Geïnteresseerde partijen kunnen zich tot uiterlijk 25 februari 2022 voor deelname aan de selectiefase melden. De nieuwe contracten voor onze algemene onderhoudsportefeuille gaan in vanaf 2023.

onderhoud

 

Op zoek naar ketenpartners
We hebben de ambitie om nog beter samen te werken met onze partners in de onderhoudsmarkt. In plaats van uitvragen wat zij nodig heeft wil zij juist samen met de markt bepalen wat er noodzakelijk is om haar vastgoed in stand te houden en te verbeteren. Om deze ambitie te halen wil Wonen Limburg met haar toekomstige onderhoudspartners, onderhoudscontracten met prestatie-eisen aangaan. 
 
Drie aanbestedingen 
Het gaat om drie aanbestedingen voor deze drie werkpakketten:
bouwkundige schil en algemene ruimte
installaties
bij de bewoner binnen 
Per werkpakket wordt de totale onderhoudsopgave opgedeeld in meerdere regionale delen. Een belangrijk uitgangspunt in deze aanbestedingen is het mogelijk maken dat in principe groot en klein kan inschrijven. Ook kleinere lokale bedrijven in combinatie. Die lokale verankering vinden wij belangrijk. Goed zorgen voor onze huizen is één ding. Als sociaal gedreven huisvester gaat het ons uiteindelijk om de mensen die erin wonen. En daarom zien wij het belang van die regionale werkgelegenheid.   
 
Informatiebijeenkomst
Op woensdag 2 februari 2022 organiseert de corporatie van 09.00 tot 10.00 uur een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Deze bijeenkomst is digitaal en wordt gehouden via Teams. 
De informatiebijeenkomst heeft als doel meer helderheid te geven rondom wie Wonen Limburg is en waar we voor staan. Daarnaast willen we duidelijk maken waarom we deze aanbestedingen doen en wat daarin voor ons dé belangrijkste gewenste uitkomsten zijn.
Aanmelden kan tot uiterlijk 1 februari 12.00 uur. Stuur een mail aan Hans Schurgers (aanbesteding@wonenlimburg.nl) met vermelding van firmanaam, naam en e-mailadres deelnemer. U ontvangt dan van ons de deelnamelink naar de Teams bijeenkomst. 
 
 
Aanmelden voor selectiefase geïnteresseerde partijen
We hebben op 21 januari 2022 de selectieleidraden gepubliceerd op het aanbestedingsplatform www.Negometrix.com en www.TenderNed.nl. Geïnteresseerde partijen kunnen zich tot 25 februari 2022 om 15.00 uur melden om deel te kunnen nemen aan deze aanbestedingen. 
Eind september worden de nieuwe partners bekend gemaakt. De nieuwe contracten voor de algemene onderhoudsportefeuille gaan in vanaf 1 januari 2023 en hebben een looptijd van 7 tot maximaal 10 jaar.
 
Via onderstaande verwijzingen vindt u de gepubliceerde documenten:
1. Algemeen Onderhoud Buitenschil en Algemene ruimten
Hier de link naar Tenderned. Van hieruit kunt u doorklikken naar “Negometrix3”.
Hier de link naar Negometrix.
 
2.   Algemeen Onderhoud Installaties:
Hier de link naar TenderNed. Van hieruit kunt u doorklikken naar “Negometrix3”.
Hier de link naar Negometrix.
 
3. Algemeen Onderhoud “Bij de bewoner binnen”
Hier de link naar Tenderned. Van hieruit kunt u doorklikken naar “Negometrix3”.
Hier de link naar Negometrix.

Uitgelicht

Zoeken