Informatiemarkt Niks 18 in Horst

esther

Wat is er allemaal mogelijk en nodig als je 18 wordt? Hoe regel je je eigen zorgverzekering en je toeslagen? En waar vraag je studiefinanciering aan? Waar wil je wonen als je uit huis gaat? Op welke politieke partij ga je stemmen en hoe ziet een goed CV eruit?

Niks 18

Er komt heel wat op je af als je 18 wordt. Daarom organiseert OJC Niks in Horst op 26 januari een infomarkt in festivalsfeer. Ze doet dit samen met een heleboel andere partijen, zoals de gemeente, Synthese, de Rabobank, een aantal jonge politici en met ons, Wonen Limburg. Je kunt bij ons terecht met al je vragen. Ook geven we een aantal workshops. Hoe wil jij straks eigenlijk wonen?

Om de middag extra leuk te maken kun je workshops volgen bij de Muzikantine, je eigen pizza's bakken en een DJ-workshop volgen bij niemand minder dan Jop Cox (aanmelden kan tot 18-01 via programmering@ojcniks.nl).

Aansluitend aan het middagprogramma is er een feest in het Niks-café, waar de deelnemers van de DJ-workshop de kans krijgen om hun nieuwe skills te laten horen.

Neem je ouders/vrienden/vriendinnen/klasgenoten mee en we hopen jullie 26 januari te zien!

Uitgelicht

Zoeken