Prachtige nieuwbouwwoning aan de Oude Trambaan in het witte stadje Thorn

ine

Vanaf 1 mei 2019 hebben we een prachtige nieuwbouwwoning aan de Oude Trambaan in het witte stadje Thorn te huur. Op deze woning is het Samen Wonen concept van toepassing. Dat betekent dat je samen met de andere bewoners de gezamenlijke achtertuin gaat inrichten en onderhouden.

thorn

Indeling en huurprijs
De woning heeft een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met toilet, apart toilet en de entree op de begane grond. Op de verdieping zijn nog twee slaapkamers en een berging. Dus geschikt voor alle doelgroepen.
De kale huurprijs is € 710,68 (huurtoeslag is mogelijk), exclusief servicekosten € 5,10 en exclusief EPV vergoeding van € 95,00. 

Zeer energiezuinig
De woningen in dit plan worden gebouwd met duurzame materialen en zijn goed geïsoleerd. Dat zorgt ervoor dat deze gasloze woningen een prettig binnenklimaat hebben. Op het dak aan de voorzijde liggen zonnepanelen. De opbrengst van deze zonnepanelen komt helemaal ten goede aan de bewoners. De traditionele CV-installatie heeft plaatsgemaakt voor de toepassing van een warmtepomp voor het verwarmen van de woning en het leveren van het warme water. De warmtepomp staat opgesteld achter de berging in de tuin.

Interesse
Interesse? Bel met ons WoonAdviesTeam, telefoonnummer 088-3850800 en vraag naar Gertje Seegers of Anita Janssen. Wees er snel bij. Dit is de laatste beschikbare woning.

Uitgelicht

Zoeken