Volgende week vanwege verwachte hittegolf géén Dank je Wel Dagen

helen

De afgelopen dagen zagen we dat volgens de weersvoorspelling voor volgende week, de temperatuur steeds verder opliep. Vandaag geeft de weersverwachting aan, dat het volgende week meer dan 35 graden gaat worden! Naar onze mening een temperatuur, waarop wij geen risico willen lopen voor de gezondheid van onze vrijwilligers. Daarom hebben wij, mede op advies van de GGD, besloten de Dank je Wel Dagen op 25, 26 en 27 juni niet door te laten gaan. Iedereen die zich had aangemeld, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

hittegolf

 

Vanwege de verwachte hittegolf en de risico's die dat met zich meebrengt, hebben we helaas moeten besluiten, de jaarlijkse bedankdag voor onze vrijwilligers, te annuleren. De Dank je Wel Dagen op 25, 26 en 27 juni gaan daarom niet door.  Iedereen die zich had aangemeld, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

We vinden het heel erg spijtig, dat we de Dank je Wel Dagen dit jaar over moeten slaan. Wij verheugden ons enorm op deze dag en hadden een mooi programma klaarliggen voor onze vrijwilligers als blijk voor hun inzet in onze wijken en buurten. Ook via deze weg een dikke merci voor al hun inzet als vrijwilliger de afgelopen tijd! 

Uitgelicht

Zoeken