Nieuwsberichten

 • Gratis energiebespaaradvies voor huurders Wonen Limburg 11 oktober 2021

  Speciaal voor onze huurders stellen wij gratis energiecoaches beschikbaar. Zij helpen huurders bij het ontcijferen van hun energierekening en geven hen advies over de mogelijkheden om geld en energie te besparen. Ook geeft de energiecoach uitleg over hoe ze het beste kunnen ventileren en over hoe ze de thermostaat en eventueel andere installaties zo goed mogelijk kunnen gebruiken. Dat is handig, zeker in deze tijd van het jaar waarin de verwarming steeds vaker aan gaat.

 • Tegelwipactie succes 07 oktober 2021

  Meer groen in de woonomgeving is hard nodig. Het wordt steeds warmer en langere droogteperiodes komen vaker voor. Tegelijk zijn er ook steeds vaker hevige hoosbuien. Daarom is het nodig om ons aan te passen aan het veranderende klimaat.

 • U bent weer welkom in de buurtwinkel! 28 september 2021

  Vanaf nu kunt u weer gewoon terecht in onze buurtwinkels. Met een vraag of opmerking, of gewoon om even bij te kletsen.

 • Nieuwbouwplannen in Nederweert 09 december 2020

  Met de gemeente Nederweert hebben we overeenstemming bereikt over een bouwplan voor 10 nieuwbouwwoningen in het plan Hoebenakker te Nederweert. De woningen komen te liggen aan de Tinnegieter op twee bouwterreinen. Momenteel liggen die nog braak. We verwachten eind 2021 te kunnen gaan starten met het bouwen van deze 10 huurhuizen.

Uitgelicht

Zoeken