Nieuwsberichten

 • SGL (voor mensen met hersenletsel) en Wonen Limburg werken opnieuw samen 19 mei 2022

  Er zijn plannen om de locatie van het voormalig woonbegeleidingscentrum Maartenshuis in Weert te herontwikkelen naar een nieuw dagactiviteitencentrum en appartementen voor de cliënten van SGL. Dinsdag 17 mei werd de intentieverklaring ondertekend door Lidy Evenhuis bestuurder van SGL en René Clement directeur van Wonen Limburg.

 • Jaarverslag 2021: We blijven in de buurt 19 mei 2022

  Hoewel 2021 ook weer gedomineerd werd door de coronapandemie, hebben we toch mooie resultaten weten te behalen en zijn we zoveel mogelijk bij onze huurders in de buurt gebleven. In ons jaarverslag – We blijven in de buurt – lees je hier meer over.

 • Project aan de Groene Loper in Maastricht bereikt het hoogste punt 18 mei 2022

  Met een hoogte van maar liefst 30 meter van fase 2c bereikte ook het project van Wonen Limburg Accent aan de Groene Loper in Maastricht het hoogste punt. We bouwen er aan 38 appartementen, voorzien van alle comfort én met de duurzaamheidstoepassingen klaar voor de toekomst.

 • Onderzoek flora en fauna van mei tot september 2022 25 april 2022

  Wonen Limburg treft bij een groot deel van haar woningbezit energiebesparende maatregelen. Hierbij wordt van ons verwacht dat we rekening houden met beschermde diersoorten zoals de huismus, gierzwaluw en vleermuizen. Al deze soorten zijn beschermd onder de ‘Wet Natuurbescherming’ en zijn sterk afhankelijk van bebouwing om in te kunnen nestelen.

Uitgelicht

Zoeken