Nieuwsberichten

 • Aankoop deel vastgoed van Lazaristen in Panningen 06 februari 2023

  Onlangs heeft de Congregatie der Missie (de Lazaristen in Panningen) een deel van haar vastgoed verkocht aan Wonen Limburg. Het eigendom van de zorggebouwen die worden gehuurd door zorgcentrum Vincent Depaul gaan over naar Wonen Limburg. Het Missiehuis St. Jozef met de monumentale kapel blijft eigendom van de Congregatie.

 • Partners continueren samenwerking met Huis van Morgen 17 januari 2023

  Het Huis van Morgen in Panningen kan blijven rekenen op steun van haar partners.

 • Feestelijk moment bouw sociale huurwoningen in Maasbree 18 januari 2023

  Eind vorig jaar is BAM Wonen gestart met de bouw van 18 duurzame huurwoningen in het plan In den Bosch Maasbree, nadat de gemeente Peel en Maas de vergunning verleende aan woningcorporatie Wonen Limburg. De woningen worden gebouwd aan de Dormansgoed en de Vlasbemt in Maasbree. Om de vliegende start van de bouw te vieren werd op 18 januari een feestelijk moment georganiseerd. De bestuurders van zowel de gemeente als Wonen Limburg mochten symbolisch een bouwelement met de kraan op zijn plek zetten. Naar verwachting worden de woningen al voor het begin van de zomer opgeleverd.

 • Corporatie zet in op beschikbaarheid van goed onderhouden en betaalbare woonruimte voor studenten - Wonen Limburg koopt 52 studentenwoningen in Maastricht 24 januari 2023

  Stichting Think Tank uit Rijen heeft besloten het studentengebouw ‘ThinkTank’ aan de Adelbert van Scharnlaan 200 in Maastricht (hoek Adelbert van Scharnlaan en Sibemaweg) te verkopen aan woningcorporatie Wonen Limburg. Op 22 december is Wonen Limburg eigenaar geworden van deze 52 studentenwoningen in Maastricht. Wonen Limburg blijft verder inzetten op studentenhuisvesting met een passende prijs-kwaliteitverhouding in de stad. De nu genomen stap sluit hier goed op aan.

Uitgelicht

Zoeken