Nieuwsberichten

 • Nieuwe huurbedrag voor huurbetaling in juli aangepast? 12 juni 2019

  In april ontving u het voorstel voor de jaarlijkse huuraanpassing. Vanaf 1 juli betaalt u een nieuwe huurprijs. In veel gevallen passen wij het nieuwe huurbedrag in onze administratie aan en soms moeten huurders dit zelf bij de bank regelen.

 • Jaaroverzicht 2018 04 juni 2019

  Ons complete jaarverslag is een behoorlijk boekwerk. Daarom hebben we de hoogtepunten eruit gelicht en overzichtelijk weergegeven. In een paar minuten bent u weer helemaal bij!

 • Duurzaamheidsloket voor Weert 04 juni 2019

  Vanaf donderdag 6 juni is het gezamenlijke duurzaamheidsloket van de gemeente Weert, Wonen Limburg en Weert Energie open. Deze drie partijen zijn een samenwerking aangegaan om huurders en woningeigenaren te informeren over de energietransitie. Eén van de initiatieven van deze samenwerking is een duurzaamheidsloket. Hier kunnen inwoners van Weert terecht met hun vragen over o.a. energiebesparing en duurzame energieopwekking bij hun eigen (huur)woning.

 • Symposium ketensamenwerking NPO 17 juni 2019

  Op dinsdag 4 juni organiseerden we een symposium over de ketensamenwerking voor het dagelijks onderhoud van onze woningen. Ruim 130 gasten waren in het Wonen Limburg Huis aanwezig waar de bevindingen van deze ketensamenwerking van de afgelopen 5 jaar met elkaar deelden. Prof. Dr. Ir. Marleen Hermans van Brink Management/Advies heeft de evaluatie uitgevoerd en die uitkomsten vormden de basis voor het symposium.

Uitgelicht

Zoeken