Nieuwsberichten

  • Op weg naar Donderhof: een uniek zorggebouw op de Donderberg 14 september 2020

    Op 14 september tekenden Proteion, Wonen Limburg en de zorgondernemers Tülay Arslan en Wilma Wijts een intentieovereenkomst om te komen tot de ontwikkeling van een woonzorgcentrum op het terrein aan de Kasteel Hornstraat en Donderbergweg (tegenover het winkelcentrum). Wonen Limburg koopt deze locatie aan van de gemeente Roermond. Als alles meezit start de bouw in het najaar 2021.

  • Wonen Limburg voegt ruim 100 studentenwoningen toe in Maastricht 25 augustus 2020

    Wonen Limburg biedt vanaf de start van het nieuwe studiejaar woonruimte aan 127 studenten in Maastricht in het gloednieuwe studentencomplex Wauwhaus. Het betreft voornamelijk zelfstandige appartementen. Hiermee komen we tegemoet aan de grote vraag naar zelfstandige studentenhuisvesting in Maastricht, dat onlangs nog werd uitgeroepen tot beste studentenkamerstad van Nederland.

  • Welkom terug in onze buurtwinkels, op afspraak 23 juni 2020

    Vanaf dinsdag 2 juni bent u weer van harte welkom op onze buurtwinkels. We vinden het fijn om u weer te mogen begroeten. We houden ons natuurlijk aan de 1,5 meter afstandsregel. Daarom is een bezoek alleen mogelijk op afspraak tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur. En met maximaal twee personen per huishouden. Bel voor het maken van een afspraak met ons WoonAdviesTeam: 088-385 0800.

Uitgelicht

Zoeken