Nieuwsberichten

 • Mooi visitatierapport voor Wonen Limburg 12 januari 2021

  Onlangs werden we gevisiteerd door een onafhankelijke commissie. Bij dit onderzoek werden tientallen belanghebbenden betrokken. Waaronder voor ons belangrijke partners en natuurlijk huurders. De onderzoekscommissie zag een duidelijke stijgende lijn en kwam tot een mooi eindrapport.

 • Eenmalige huurverlaging 2021: goed nieuws voor veel huurders 07 januari 2021

  Goed nieuws voor bewoners die een sociale huurwoning bij Wonen Limburg huren en een hoge huur hebben in verhouding tot hun inkomen. Mogelijk krijgt u eenmalig een huurverlaging. We leggen graag uit hoe deze eenmalige huurverlaging werkt. Het belangrijkste: als u voldoet aan de voorwaarden, krijgt u de huurverlaging vanzelf. U hoeft daar niets voor te doen.

 • Wonen Limburg en Nester ruilen woningen in Roerdalen, Maasgouw en Echt-Susteren 05 januari 2021

  Op 31 december hebben Wonen Limburg en Nester een vijfentwintig tal wooncomplexen met elkaar uitgeruild. Deze uitruil houdt in dat Nester 129 sociale huurwoningen en 24 onzelfstandige eenheden begeleid wonen in de gemeenten Roerdalen en Maasgouw verkoopt aan Wonen Limburg. Wonen Limburg verkoopt 152 sociale huurwoningen in de gemeente Echt-Susteren aan Nester.

 • Nieuwbouwplannen in Nederweert 09 december 2020

  Met de gemeente Nederweert hebben we overeenstemming bereikt over een bouwplan voor 10 nieuwbouwwoningen in het plan Hoebenakker te Nederweert. De woningen komen te liggen aan de Tinnegieter op twee bouwterreinen. Momenteel liggen die nog braak. We verwachten eind 2021 te kunnen gaan starten met het bouwen van deze 10 huurhuizen.

Uitgelicht

Zoeken