Buurtwinkel Panningen nieuwsberichten

 • Pinksteren 17 mei 2024

  Onze buurtwinkels en het Wonen Limburg Huis zijn gesloten op 2e Pinksterdag 20 mei. Op dinsdag 21 mei staan we weer graag voor u klaar.

 • Jaarverslag 2023: navigeren door een perfecte storm 16 mei 2024

  2023 was een jaar waarin we regelmatig het gevoel hadden dat er om ons heen een perfecte storm gaande is. Veel problemen stapelen zich op juist in de wijken en dorpen waar Wonen Limburg als sociale huisvester actief is. Onze bewoners hebben te maken met maatschappelijke uitdagingen, slechte gezondheid, financiële problemen en achterstanden. Huurverlagingen, huurbevriezing en energieplafonds hebben veel mensen wat verlichting gegeven.

  Laten we met elkaar de schouders eronder blijven zetten. Zodat we samen werken aan een goede toekomst van de Limburgse wijken en dorpen.

 • Nieuwbouwplannen in Nederweert 24 januari 2022

  Met de gemeente Nederweert hebben we overeenstemming bereikt over een bouwplan voor 10 nieuwbouwwoningen in het plan Hoebenakker te Nederweert. De woningen komen te liggen aan de Tinnegieter op twee bouwterreinen. Momenteel liggen die nog braak. We verwachten eind 2021 te kunnen gaan starten met het bouwen van deze 10 huurhuizen.

Uitgelicht

Zoeken