Buurtwinkel Roermond nieuwsberichten

 • Op bezoek bij de winnaars prijsvraag Trots op mijn buurt 26 september 2022

  Met de cheques onder de arm gingen we afgelopen zaterdag tijdens Burendag de provincie in. Op naar de zeven winnaars van de prijsvraag Trots op mijn buurt 2022. Wat een geweldige mensen hebben we mogen ontmoeten tijdens deze Burendag. Zo veel prachtige buurtinitiatieven! We werden er een beetje stil van.

 • Al 12.500 rookmelders geplaatst 31 maart 2022

  Vanaf 1 juli 2022 is het wettelijk verplicht dat alle woningen zijn voorzien van een rookmelder. Wonen Limburg vindt het belangrijk dit goed voor haar huurders te regelen. Daarom komen we bij iedere huurder die nog geen rookmelder heeft, deze ophangen.

 • Nieuwbouwplannen in Nederweert 24 januari 2022

  Met de gemeente Nederweert hebben we overeenstemming bereikt over een bouwplan voor 10 nieuwbouwwoningen in het plan Hoebenakker te Nederweert. De woningen komen te liggen aan de Tinnegieter op twee bouwterreinen. Momenteel liggen die nog braak. We verwachten eind 2021 te kunnen gaan starten met het bouwen van deze 10 huurhuizen.

 • Tien nieuwe woningen in Vlodrop 09 december 2020

  Op 8 december hebben we met de gemeente Roerdalen een intentieovereenkomst gesloten over de bouw van tien huurwoningen in de wijk Holsterveld in Vlodrop. De komende maanden werken we de plannen verder uit.

Uitgelicht

Zoeken