Buurtwinkel Venray nieuwsberichten

  • Feestelijk moment bouw sociale huurwoningen in Maasbree 18 januari 2023

    Eind vorig jaar is BAM Wonen gestart met de bouw van 18 duurzame huurwoningen in het plan In den Bosch Maasbree, nadat de gemeente Peel en Maas de vergunning verleende aan woningcorporatie Wonen Limburg. De woningen worden gebouwd aan de Dormansgoed en de Vlasbemt in Maasbree. Om de vliegende start van de bouw te vieren werd op 18 januari een feestelijk moment georganiseerd. De bestuurders van zowel de gemeente als Wonen Limburg mochten symbolisch een bouwelement met de kraan op zijn plek zetten. Naar verwachting worden de woningen al voor het begin van de zomer opgeleverd.

  • Al 12.500 rookmelders geplaatst 31 maart 2022

    Vanaf 1 juli 2022 is het wettelijk verplicht dat alle woningen zijn voorzien van een rookmelder. Wonen Limburg vindt het belangrijk dit goed voor haar huurders te regelen. Daarom komen we bij iedere huurder die nog geen rookmelder heeft, deze ophangen.

  • Nieuwbouwplannen in Nederweert 24 januari 2022

    Met de gemeente Nederweert hebben we overeenstemming bereikt over een bouwplan voor 10 nieuwbouwwoningen in het plan Hoebenakker te Nederweert. De woningen komen te liggen aan de Tinnegieter op twee bouwterreinen. Momenteel liggen die nog braak. We verwachten eind 2021 te kunnen gaan starten met het bouwen van deze 10 huurhuizen.

Uitgelicht

Zoeken