Buurtwinkel Weert nieuwsberichten

 • SGL (voor mensen met hersenletsel) en Wonen Limburg werken opnieuw samen 19 mei 2022

  Er zijn plannen om de locatie van het voormalig woonbegeleidingscentrum Maartenshuis in Weert te herontwikkelen naar een nieuw dagactiviteitencentrum en appartementen voor de cliënten van SGL. Dinsdag 17 mei werd de intentieverklaring ondertekend door Lidy Evenhuis bestuurder van SGL en René Clement directeur van Wonen Limburg.

 • Jaarverslag 2021: We blijven in de buurt 19 mei 2022

  Hoewel 2021 ook weer gedomineerd werd door de coronapandemie, hebben we toch mooie resultaten weten te behalen en zijn we zoveel mogelijk bij onze huurders in de buurt gebleven. In ons jaarverslag – We blijven in de buurt – lees je hier meer over.

 • Nieuwbouwplannen in Nederweert 24 januari 2022

  Met de gemeente Nederweert hebben we overeenstemming bereikt over een bouwplan voor 10 nieuwbouwwoningen in het plan Hoebenakker te Nederweert. De woningen komen te liggen aan de Tinnegieter op twee bouwterreinen. Momenteel liggen die nog braak. We verwachten eind 2021 te kunnen gaan starten met het bouwen van deze 10 huurhuizen.

 • Tien nieuwe woningen in Vlodrop 09 december 2020

  Op 8 december hebben we met de gemeente Roerdalen een intentieovereenkomst gesloten over de bouw van tien huurwoningen in de wijk Holsterveld in Vlodrop. De komende maanden werken we de plannen verder uit.

Uitgelicht

Zoeken