Energieprojecten

...

 • Wat gebeurt er aan mijn woning? 03 januari 2019

  Een energiebesparende renovatie houdt in dat wij de woning als het ware een warme jas aantrekken. Hierbij gaan we ervan uit dat we energieverbruik kunnen beperken door het lekken van energie te voorkomen. In de meeste gevallen krijgen onze huurwoningen HR++ isolerend glas en soms ook nieuwe kozijnen. Verder worden de spouwmuur, vloer en het dak voorzien van isolatiemateriaal met een hoge thermische waarde. In de woningen met een oude verwarmingsketel, vervangen we deze door een nieuwe hoog rendement combiketel. Ook controleren wij altijd de ventilatie in de woning, omdat deze net zo belangrijk is als de isolatie.

 • Wat kost dat? 13 juli 2020

  Voor de energieprojecten in de periode 2018 tot en met 2022 wordt er geen huurverhoging in rekening gebracht. Dit kunnen wij doen omdat we gebruik kunnen maken van subsidiegelden. Tot en met 2018 de zogenaamde STEP- subsidie en vanaf 2019 de RVV Verduurzaming (Regeling Vermindering Verhuurdersheffing). Met andere woorden het kost u niets! U krijgt een geïsoleerde woning die ook nog eens energiezuiniger is waardoor uw energielasten dalen. Bewoners die (nog) niet in aanmerking komen voor een energetische renovatie volgens onze planning tot en met 2022 en tóch graag zonnepanelen willen, moeten echter wél rekening houden met een huurverhoging.

 • Welke stappen worden ondernomen? 02 februari 2021

  Onze energieprojecten bestaan uit een aantal stappen.

 • Wie zijn de contactpersonen? 13 juli 2020

  In ieder geval tot en met 2022 werken wij met vaste ketenpartners om onze energieprojecten uit te voeren. Het kan dus zijn dat u te maken krijgt met één van de volgende partners:

 • Veel gestelde vragen

  Hier leest u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

 • Energieprojecten nazorg

Uitgelicht

Zoeken