U huurt een woonruimte met een collectieve verwarmingsinstallatie. De huur en servicekosten
betaalt u aan Wonen Limburg. De kosten voor warmtelevering, warm tapwater en/of koeling (koude
levering) betaalt u via ista aan Warmtelevering Wonen Limburg. Bij de sleuteluitgifte van uw woning heeft u hiervoor een leveringsovereenkomst getekend.
Wij constateren dat huurders worden opgeroepen om bezwaar te maken tegen de huurverhoging.
Wonen Limburg wil mensen een thuis bieden. Dat is meer dan een goed en betaalbaar huis in een fijne omgeving. We willen ook dat mensen kunnen meedoen in de maatschappij. Werk is daarvoor heel belangrijk. Daarom zetten we ons ook in voor mensen die het moeilijk vinden om aan werk te komen.
Elk jaar zit Wonen Limburg met de gemeentes, huurderorganisaties en vaak ook collega woningcorporaties in ons werkgebied om tafel om prestatieafspraken te maken. Daarin leggen we samen vast wat we het komende jaar in die gemeentes gaan doen.
Bij duurzaamheid denkt u misschien al snel aan dubbelglas en zonnepanelen op het dak. Maar duurzaamheid staat voor meer: een duurzame samenleving betekent voor ons dat we nu en in de toekomst fijn samen leven in onze wijken.
In ‘In de buurt van…’ staat meestal een hoofdpersoon centraal. Dit keer doen we het anders. Voor dit nummer zijn we in de buurt van de overwegingsgroep. Een ontmoetingsplek voor iedereen die wil groeien door ervaringen te delen.
Een klimaatneutraal Nederland in 2050. Dát is waar de overheid naar streeft. Ook de acht grootste Limburgse woningcorporaties, waaronder Wonen Limburg, onderschrijven de noodzaak om duurzaam te wonen en werken. Daarom zijn deze acht woningcorporaties drie jaar geleden, samen met de provincie Limburg, het Programma Kraamkamers gestart. Daarin wordt samengewerkt aan vraagstukken rondom verduurzaming. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.