2017 juli - augustus

 • Contracten verduurzaming 4.000 huurwoningen getekend 27 juli 2017

  Vandaag vond de officiële ondertekening plaats van de energieprojecten 2017-2020 van Wonen Limburg. Hiermee kregen de 4 partijen OnderhoudPlus, Cuypers-Pex BV, Gebr. Janssen BV en Caspar de Haan officieel de opdracht om te starten met de energetische renovaties van ongeveer 4000 woningen. Omdat de woningen aan de Keijsershof in Hegelsom als één van de eerste aan de beurt zijn, vond dit feestelijke moment daar in de straat plaats.

 • Omwonenden over plannen Schuttersveld bijgepraat 12 juli 2017

  Op dinsdagavond 11 juli zijn omwonenden van Schuttersveld op het gemeentehuis van Venray door Wonen Limburg en gemeente Venray bijgepraat over de plannen. In het voormalige verzorgingshuis komen gedeeltelijk woningen voor individuele huurders. Voor de overige beschikbare ruimtes worden één of meerdere maatschappelijke partners gezocht. Deze maatschappelijke (zorg)partner(s) gaan een bijdrage leveren aan het beheer en de leefbaarheid van het gebouw en de omgeving. Zodat we er een plek van kunnen maken waar zorg en wonen onder één dak plaatsvindt. Een plek die een positieve uitstraling en functie heeft in de buurt.

 • Weet u waar de nooduitgang is? 10 juli 2017

  Wonen Limburg wil mensen meer bieden dan een huis. Wij willen zorgen voor een thuis. Een huis is een ‘ding’ van baksteen, terwijl een thuis een gevoel is. Een plek waar je je prettig voelt. Een veilige woonomgeving is daarvoor heel belangrijk.

 • Prijsvraag veiligheid 07 juli 2017

  Ons magazine In de buurt van Ruud staat voor een groot deel in het teken van veiligheid. Wonen Limburg wil mensen meer bieden dan een huis. Wij willen zorgen voor een thuis. Een huis is een ‘ding’ van baksteen, terwijl een thuis een gevoel is. Een plek waar je je prettig voelt. Een veilige woonomgeving is daarvoor heel belangrijk.

 • Wonen Limburg en Land van Horne verstevigen samenwerking 05 juli 2017

  Op dinsdag 4 juli tekenden de bestuurders Ger Peeters van Wonen Limburg en Edwin Delsing van Land van Horne een strategische samenwerkingsovereenkomst. De samenwerking heeft tot doel ouderen beter van dienst te kunnen zijn nu zij steeds langer zelfstandig thuis wonen. Daarbij gaat het om te voorzien in voldoende geschikte en betaalbare huurwoningen, aangevuld met (zorg)diensten die het zelfstandig wonen vergemakkelijken.

 • Volgende stap in ketensamenwerking niet planmatig onderhoud 04 juli 2017

  Op 26 juni tekenden de ketenpartners en Wonen Limburg een aanvulling op de bestaande overeenkomst NPO ketensamenwerking.

Uitgelicht

Zoeken